Thai kyllingsuppe

-En herlig smaksopplevelse, med god samvittighet-

Ingredienser

1 stor rød løk
2 purreløk
1-2 røde paprika
1 chilipepper
2 ts karry
2 ts paprikapulver
3 terninger med hønsebuljong
2 store kyllingfileter
1 beger med mager cream frache
1 boks med mais
10 søte babytomater

Slik gjør du

1. Alle grønnsaker hakkes og skjæres i biter.
2. Alt surres i stekepannen med litt rapsolje og krydderet.
3. Kok opp 1 liter vann med 3 hønsebuljong terninger.
4. Kyllingfileten kuttes i terninger og kokes rå i kraften i ca 2 min
5. Ha i alle grønnsakene.
6. Ha i et beger med cream frache.
7. Ha i mais og tomater rett før servering.
Serveres gjerne med nybakt foccatiabrød eller hvitløksbaguetter.
Suppen er utrolig god dagen etter også, så lag gjerne en stor kjele.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: