-En herlig smaksopplevelse, med god samvittighet-
Ingredienser
1 stor rød løk
2 purreløk
1-2 røde paprika
1 chilipepper
2 ts karry
2 ts paprikapulver
3 terninger med hønsebuljong
2 store kyllingfileter
1 beger med mager cream frache
1 boks med mais
10 søte babytomater
Slik gjør du
1. Alle grønnsaker hakkes og skjæres i biter.
2. Alt surres i stekepannen med litt rapsolje og krydderet.
3. Kok opp 1 liter vann med 3 hønsebuljong terninger.
4. Kyllingfileten kuttes i terninger og kokes rå i kraften i ca 2 min
5. Ha i alle grønnsakene.
6. Ha i et beger med cream frache.
7. Ha i mais og tomater rett før servering.
Serveres gjerne med nybakt foccatiabrød eller hvitløksbaguetter.
Suppen er utrolig god dagen etter også, så lag gjerne en stor kjele.